home | compania | parteneri | noutati | contact
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare arhitectura si urbanism etapele colaborarii portofoliu design interior amenajari interioare sfaturi utile
 
Vila Busteni

Locuinta de vacanta in orasul Busteni, lucrare de amenajare completa, inclusiv proiect de arhitectura si executie imobil; suprafata totala 350 mp. Stilul casei este clasic, cu accente rustice la interior.

AmplasamentulDimensiunea terenului: aproximativ 460 mp.
Teren in panta, cu diferenta de nivel pe latime de cca 2.7-2.9 m, ceea ce a impus realizarea demisolului la nivelul aleii de acces din curtea imobilului.

Organizarea interioaraSpatiile realizate la demisol: garaj, centrala termica, crama si alte spatii de depozitare.

La nivelul parterului sunt amplasate: livingul cu semineu, locul de luat masa, cu un spatiu pentru bar si bucataria.
Toate aceste spatii beneficiaza de terase ample, orientate catre masivul muntos Bucegi (S-V), cu o vedere deosebita spre Crucea de pe muntele Caraiman.
Livingul si bucataria beneficiaza de o terasa descoperita de cca 25mp – loc ideal de luat masa pe timpul verii. Terasa are acces denivelat catre gratarul din zidarie si piatra de cariera.

La nivelul etajului 1 sunt amplasate: 3 dormitoare (dormitor matrimonial, camera pentru copii si camera de oaspeti) cu acces la terase orientate catre S-V (Crucea de pe Caraiman) si  2 bai: o baie cu acces din dormitorul matrimonial si o baie cu sauna inclusa (din lemn de rasinoase).

La nivelul mansardei se afla pozitionate: o camera dubla de studiu, cu birou si canapea, si o minisala de sport; tot aici a fost amplasata o a treia baie, cu cada de colt, dotata cu hidromasaj si placata cu gresie si faianta rectificata.
Spatiile locuibile de la mansarda sunt placate cu lambriu de lemn de tei, iar pardoselile sunt din parchet de fag.

Dormitoarele si camera de studiu de la etajul 1, precum si mansarda au acces la terase cu vedere catre S-V.

Suprafetele circulabile (inclusiv bai) - mai putin dormitoarele (care au mocheta) beneficiaza de incalzire in pardoseala, ce ofera un confort sporit clasicei pardoseli din gresie si economisesc spatiul care altfel ar fi fost ocupat de calorifere.

Finisajul pardoselilor interioare este realizat din gresie glazurata, rustica, cu grad mare de rezistenta la uzura.
Placarea peretilor din bai si bucatarie este realizata din faianta glazurata, rustica, sprijinind conceptul de spatiu confortabil, plin de caldura.

Scara interioara este placata cu gresie portelanata si elemente speciale de treapta, avand balustrada de fier forjat, cu mana curenta de stejar.

Mobilierul si usile sunt realizate din lemn masiv (stejar).

Regim de inaltime pe nivel: 2.50 m
Suprafata pe fiecare nivel: aprox. 100 mp

Echipe de montaj: Beta Ambient
Firme arhitectura: Birou Arhitectura Ion Popescu , Sky Net Systems
Mobilier: Delta Studio
Placari ceramice, sanitare, mobilier: Keope , Azulejos Borja , Fap , Delta Studio