home | compania | parteneri | noutati | contact
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare arhitectura si urbanism etapele colaborarii portofoliu design interior amenajari interioare sfaturi utile
 
Ap Tineretului

Amenajare interioara apartament 90 mp situat in cartierul Tineretului. 

Stilul ales: zen. 
Amenajarea este unitara, minimalista, abunda naturalul si culorile calde, emanand liniste si echilibru. 

Peretele placat cu piatra naturala din living este pus in evidenta de parchetul de lemn de stejar. Bambusul este prezent ca element decorativ intr-o scafa iluminata in living si se repeta in modelul de pe tapetul din dormitor. Culoarea mobilerului este deschisa, un zebrano nisip ce este pus in evidenta de culoarea inchisa a parchetului. 

Livingul este despartit de bucatarie printr-un bar minimalist. 

Dormitorul spatios si foarte luminos este despartit de zona de zi printr-o usa glisanta de sticla; patul zen are o forma asimetrica echilibrata insa de dispunerea corpurilor de iluminat de deasupra, trei sfere inegale. Spatiul a fost valorificat prin crearea unui perete de gips carton delimitand un dressing spatios. Placarea cu lemn a peretelui pe care este dispusa plasma creeaza echilibru cu scafa din rigips de pe peretele opus. 

Baia matrimoniala a fost marita prin mutarea unui perete; amenajarea acesteia s-a facut in armonie cu restul casei, utilizand placari ceramice imitand piatra. 

Singura incapere aparte este baia fetitei, decorata cu culoare de accent cyclamen, preferata acesteia, si mobilier alb.

Lucrare in curs de amenajare.

Echipe de montaj: Beta Ambient
Placari ceramice, sanitare, mobilier: Gada Ceramic , Dom , Romstal