Ne puteti urmari si pe Facebook
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare
home  
compania
etapele colaborarii
portofoliu design interior
arhitectura si urbanism
produse si spatii
sfaturi utile
noutati si presa
parteneri
contact  
 
 

Invitatie cu parfum de briza mediteraneana


 

Eleganta si naturaletea stilului mediteranean au fost adoptate cu usurinta in bucatariile caselor sau in restaurantele noastre. Preparate marine si un decor adecvat. Ramanand la capitolul decor, am ales sa va prezentam cateva idei pentru un aranjament potrivit acestui stil rafinat si familiar.

Ne-am situat intr-o bucatarie din lemn masiv, cu aspect classic BERLONI, disponibila prin OmnitechCasa (pret: 30.000 lei), care te poarta cu gandul in trecut, oferindu-ti relaxarea si farmecul unei lumi de demult, un loc luminos cu detalii precise, cu solutii practice de ambientare, un stil plin de viata.

Masa este locul linistit din centrul bucatariei, unde toate lucrurile converg ca o concluzie a tot ce s-a desfasurat inainte de aranjarea ei.

Se simte atmosfera vesela de vara, sugerata de asocierea de forme, texturi si culori. Am imbinat frumusetea si culorile stilului mediteranean cu accesorii moderne, utilizate in zilele noastre.

Culorile sunt tonice: galben, emanand optimismul si caldura soarelui de tarm, evidentiat de un albastru cobalt, ce aminteste de Marea Mediterana. Farfuriile sunt alese din doua seturi diferite: farfuria suport albastra, cu margini ondulate si motive rustice, pune in evidenta setul de farfurii albe pentru servit mancarea. Tacamurile sunt clasice, cu un design rafinat. Suportul pentru cutit, de forma unei lebede, aduce un plus de candoare mesei si atrage atentia asupra tentei naturale. Paharele albastre intretin tema culorii, iar florile stranse intr-un mic buchet, asezate intr-un vas de cristal sau sticla dau prospetime aranjamentului. Vasele de ceramica colorata inveselesc accesorizarea bucatariei, facand sa se simta atingerea decorarii traditionale. Nu am uitat sticla de vin rosu, nelipsita unui pranz spaniol!

Compozitia artistului

1. Fata de masa alba din organza; Pret: 180 lei; Exotique
2. Fata de masa galbena pentru 6 persoane; Pret: 269 lei; Bell’Agio Casa
3. Servetele de masa galbene; Pret: 23 lei/buc.; Bell’Agio Casa
4. Inele servet 4 buc./set; colectia Vertigo, Christofle; Pret: 924 lei; My House
5. Cutit argintat Belvedere, Robbe&Berking; Pret: 391 lei/buc.; My House
6. Lingura argintata Belvedere, Robbe&Berking; Pret: 300 lei/buc.; My House
7. Furculita argintata Belvedere, Robbe&Berking; Pret: 300 lei/buc.; My House
8. Lingurita desert argintata Belvedere, Robbe&Berking; Pret: 243 lei/buc.; My House
9. Bol supa/cereale/fructe Maria Weiss, Rosenthal classic; Pret: 81 lei/buc.; My House
10. Farfurii pentru supa; 23 cm; Maria Weiss, Rosenthal classic; Pret: 117 lei/buc.; My House
11. Farfurii intinse; 26 cm; Maria Weiss, Rosenthal classic; Pret: 120 lei/buc.; My House
12. Supiera Maria Weiss, Rosenthal classic; Pret: 910 lei; My House
13. Cesti + farfurii pentru cafea Maria Weiss, Rosenthal classic; Pret: 117 lei/buc.; My House
14. Vaza sticla; Pret: 125 lei; Bell’Agio Casa
15. Aranjament floral trandafiri albi si albastri artificiali; Pret: 139 lei; Bell’Agio Casa
16. Platou albastru ceramica italiana; Pret: 90 lei/buc; Bell’Agio Casa
17. Pahar vin; Pret: 53 lei/buc.; Bell’Agio Casa
18. Pahar apa; Pret: 43 lei/buc.; Bell’Agio Casa

Revista Caminul, iunie 2009

 
 
[ domus nov 2013 cum alegi usile? ] [ demers deco romantic si totodata functional ] [ intr-un duplex spatios mix de materiale ] [ readers cafe - design si rasfat culinar ] [ casa lux/ noiembrie 2010, confort in baie linii simple ] [ cum sa faci economii pe termen lung la intretinere ] [ cum alegem placile ceramice? ] [ editia 2010 a cevisama ] [ interviu cu simona bonea - designer partener insign ] [ living pentru romantici ] [ interviu cu designerul simona bonea ] [ sclipiri de poveste pentru craciun ] [ minimalism 100% masculin ] [ invitatie cu parfum de briza mediteraneana ] [ decor modern cu accente fresh ] [ accent de arta noua ] [ cevisama, valencia, februarie 2009 ] [ stiluri design ] [ un camin cu mult farmec ] [ casa lux feb 2013 visul american prezentat intr-un stil urban ] [ minimalism la masculin - domus martie 2013 ]