Ne puteti urmari si pe Facebook
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare
home  
compania
etapele colaborarii
portofoliu design interior
arhitectura si urbanism
produse si spatii
sfaturi utile
noutati si presa
parteneri
contact  
 
 

Interviu cu Simona Bonea - designer partener InSign


 

Povestiti-ne despre backgroundul dvs., ce studii ati urmat si de ce ati ales designul?

Am fost pasionata de desen inca din copilarie. Am urmat studii de arta si pictura la scoala din orasul natal,  am pastrat  ca hobby pictura si in adolescenta, sub indrumarea tatalui meu arhitect. Dupa ani de munca intr-o companie de amenajari interioare, fiind  in permanenta in contact cu produse de finisaj, noutati in domeniu, studii de piata, promovari de produse destinate amenajarii, job care a avut ca proiect preferat  crearea unui concept de solutii de amenajare completa, am devenit antrepenor, creand  Avantgarde Design Studio. Desi inginer de profesie, practic designul cu  pasiune, este meseria mea de suflet.

Cum ati descrie stilul dvs? Cum s-a dezvoltat acest stil in timp?

Pot defini cateva elemente ale stilului personal. Fiecare amenajare, desi personalizata in raport cu personalitatea, gusturile si dorintele proprietarului are amprenta modului personal de armonizarea a culorilor si materialelor, a crearii echilibrului intre estetic si functional.  Prefer culorile deschise,  liniile  ondulate, utilizez in decor elemente care sugereaza apropiere de natura, imi plac  contrastele in doza limitata atat cat sa evidentieze un anumit obiect sau textura de material. Agreez opinia  ca spectacolul naturii este  necesar a fi prezent macar ca sugestie in casele noastre.

Ce designeri, artisti sau creativi v-au inspirat?


Referitor la  stiluri artistice ,  Art Nouveau este preferatul meu,  iar Cristofer Guy este un  exemplu al interpretarilor date in  creatiile  de  produs. Arhitectura spaniola ma impresioneaza, cu reprezentantii sai clasici  si moderni.

Unde va gasiti inspiratia?

Locurile pe care le vizitez studiind lucrari de arhitectura, amenajarile deosebite intalnite si produsele de design prezente in expozitii, natura in sine prezenta oriunde prin colorit si senzatii, oamenii cu gusturile si preferintele lor, toate acestea imi ofera inspiratia de care am nevoie in fiecare amenajare.

De ce ati decis sa va alaturati proiectului InSign?

Am ales in primul rand Galeriile Noblesse ca imagine si portofoliu de produse destinatate ambientarilor, iar proiectul InSign mi-a dat incredere ca este un concept ce va ajuta prin continut, promovare si oamenii care l-au creat si il sustin  sa aduca o valoare adaugata amenajarilor de azi din Romania.

Care este proiectul de vis din perspectiva dvs?

As avea doua proiecte de vis .... unul care sa-mi permita accesul oricand la transformare in functie de inspiratie si noutati, materializat intr-un studio de design, celalalt ar fi un proiect al unei case care sa aduca prin amenajare lumina, confort, culoare intr-o ambianta pe care n-ai vrea sa o schimbi niciodata.

 
 
[ domus nov 2013 cum alegi usile? ] [ demers deco romantic si totodata functional ] [ intr-un duplex spatios mix de materiale ] [ readers cafe - design si rasfat culinar ] [ casa lux/ noiembrie 2010, confort in baie linii simple ] [ cum sa faci economii pe termen lung la intretinere ] [ cum alegem placile ceramice? ] [ editia 2010 a cevisama ] [ interviu cu simona bonea - designer partener insign ] [ living pentru romantici ] [ interviu cu designerul simona bonea ] [ sclipiri de poveste pentru craciun ] [ minimalism 100% masculin ] [ invitatie cu parfum de briza mediteraneana ] [ decor modern cu accente fresh ] [ accent de arta noua ] [ cevisama, valencia, februarie 2009 ] [ stiluri design ] [ un camin cu mult farmec ] [ casa lux feb 2013 visul american prezentat intr-un stil urban ] [ minimalism la masculin - domus martie 2013 ]