Ne puteti urmari si pe Facebook
Amenajari interioare, Design Interior, Decoratiuni interioare
home  
compania
etapele colaborarii
portofoliu design interior
arhitectura si urbanism
produse si spatii
sfaturi utile
noutati si presa
parteneri
contact  
 
  Viziunea ta devine misiunea noastra: aceea de a transpune in practica ceea ce doresti sa iti transmita si sa iti ofere spatiul in care locuiesti, muncesti sau iti primesti clientii.

Scopul nostru este ca impreuna sa formam o echipa, spatiu unic estetic si functional.

Acasa este locul in care te simti cel mai bine. Poti lasa la usa grijile, stresul unui job solicitant sau traficul obositor. Indiferent ca optezi pentru tonuri calde sau tonice, linii simple sau sofisticate, este firesc sa-ti transformi casa intr-un loc cat mai intim si confortabil, care sa-ti reflecte personalitatea.

Indiscutabil, si domeniul decorarilor de interior este guvernat de moda, de anumite stiluri care pot intra in contradictie cu gusturile personale sau cu viziunea asupra spatiului in care traim.

In acelasi timp, nu putem neglija rapiditatea evolutiilor tehnologice sau reconsiderarea raporturilor noastre cu natura.

Rolul designer-ului este de a armoniza tendintele actuale si criteriile estetice personale, astfel incat rezultatul sa va reflecte personalitatea, sa fie unic, confortabil si sa prezinte solutii pline de imaginatie.
 
 
[ concept ] [ obiect de activitate ] [ misiune ] [ avantaje ] [ echipa ]